Ga naar inhoud
VleesFanaatVleesFanaat
  • Menu
  • Recepten
  • Over ons
  • Reviews

Sriracha Bellyribs van de barbecue

22
mrt

1 Bellyrib

Kruidenmix:
150g Bruine suiker
2 el Uienpoeder
2 el Fijn zeezout
3 tl Zwarte peper gemalen
2 tl Paprikapoeder
1 el Knoflookpoeder

Lak saus:
150g BBQ saus
2 el Honing
1-1,5 el (Smokey) Sriracha saus

Benodigdheden
BBQ op indirect vuur
Thermometer
Aluminiumfolie

Lees verder →
Laat een reactie achter
Recente reacties
    VleesFanaat

    Algemene voorwaarden
    KVK: 81304528

    Copyright © VleesFanaat

    Voor de échte vleesliefhebber
    • Recepten
    • Over ons
    Copyright 2025 © VleesFanaat
    • Recepten
    • Over ons
    • Reviews

    Login

    Je wachtwoord vergeten?