Reglement Barbecue Workshops

Degene die ons kennen weten het: Kennis is onze kracht. Wij zullen onze workshops verzorgen van de allerhoogste kwaliteit en hierbij staat veiligheid voorop. Hieronder een paar informatieve puntjes die we bij jullie onder de aandacht willen brengen.

Ziek, verhinderd of annuleren?

Ben je ziek of door noodzaak verhinderd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. De workshop mag je dan op een ander moment inhalen.

De voorwaarden hiervoor zijn: afmelden tot 7 dagen vooraf is kosteloos. Daarna kan de workshop ingehaald worden met 50% korting. Op deze manier delen we samen de kosten. Wij hebben dan kosten gemaakt ter voorbereiding en helaas kunnen we jullie plaats zo kort ervoor niet opnieuw invullen.

Regelgeving

Situaties en regelgeving kunnen snel veranderen (denk aan COVID). De veiligheid van ons allen staat voorop. Hierom kunnen we, zonder overleg vooraf, wijzigingen doorvoeren. Uiteraard informeren we jullie hier dan zo snel en goed mogelijk over.

Richtlijnen en instructies

Wanneer je de richtlijnen en instructies niet volgt kunnen we je de toegang ontzeggen en is er geen optie voor een restitutie. Dat klinkt nogal streng maar we moeten ergens lijnen trekken mocht dit nodig zijn.

Fotografie en video

Ter promotie van onze workshops kan er een fotograaf/videograaf aanwezig zijn. Gemaakte foto’s ontvang je uiteraard zelf ook om terug te kijken op deze mooie dag. Wil je liever niet op de foto? Geef het even aan bij de fotograaf.

Bovenstaande informatie en de info op de barbecue workshops pagina vervangt alle andere soortgelijke informatie die je elders kunt vinden over onze workshops.