Adriaan Ebergen

Aan de keukentafel is de naam VleesFanaat ontstaan. “Vlees van Aad” werd geroepen, en al gauw was de naam VleesFanaat geboren.

Als Aad van VleesFanaat, ben ik al vroeg besmet geraakt met het “vleesvirus”. Vanaf mijn 15e begonnen bij Karel Ebergen in de Slagerij. Na alle scholingen en het nodige meegemaakt te hebben in de vlees wereld, nu een van de drijvende motoren achter het VleesFanaat-concept.

Laten we duidelijk zijn geachte vleesliefhebbers, vlees bereiden en klaarmaken is een feest waarbij de voldoening op het einde zit; “consumeren, verorberen, schransen, vreten”, geef het maar een naam. Het voornaamste is, een eerlijk product wat ook lekker is! Geen concessies op kwaliteit, dat is ons motto. Veel ervaring en vakmanschap is belangrijker dan een merk of label plakken, want dit zegt vaak niet alles over de kwaliteit!

Om deze dingen over te dragen aan de échte vleesliefhebbers zijn we gestart met workshops, waarin we haarfijn de kneepjes van de optimale bereiding met je delen. Ik zou zeggen tot binnenkort!

Jara Ebergen

Mijn naam is Jara Ebergen en de andere drijvende kracht van VleesFanaat. Als dochter van “ons pap” die al heel zijn leven binnen de foodsector werkzaam is, heb ik al vroeg alles van deze wereld meegekregen.

Ik heb mooie herinneringen aan de momenten dat we met de familie aan tafel zaten, wachtend op het avondeten. Mijn vader maakte fluitend het eten klaar, het geluid van het sudderende vlees in de pan, het aansnijden ervan, en dan de eerste hap, botermals en perfect gekruid!

Ook de talloze discussies over het bereiden én eten van kwalitatief goed vlees, heeft ervoor gezorgd dat ik ook het vleesvirus te pakken heb. Na mijn schoolperiode ben ik zelf de foodsector in gestapt als kwaliteitsmanager bij grote vleesverwerkers. Door mijn ervaring weet ik hoe belangrijk regel- en wetgeving is én wat de belangrijkste aspecten zijn om een eerlijk product op de markt te brengen.

Samen met mijn vader wil ik jou kennis laten maken met onze heerlijke kwaliteitsproducten. Kom gerust een keer binnenlopen voor een praatje, op zaterdagochtend staat de barbecue aan!