Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen en afhalen?

Je kunt bij ons alle dagen een bestelling plaatsen voor afhaal op zaterdag. Als je vóór vrijdag 23:59 uur besteld betekent dat je jouw bestelling de volgende dag op zaterdag nog kunt afhalen tussen 10:00 en 12:00 uur.
Meer informatie
.

Dat kan zeker, maar om teleurstelling te voorkomen kun je beter een bestelling plaatsen via onze webshop, vóór vrijdag 23:59 uur. Dan zorgen wij dat je bestelling compleet klaarligt de volgende ochtend op zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur!

Ons afhaalpunt bevindt zich in Lith, Noord-Brabant. Na het plaatsen van een bestelling via de webshop krijg je automatisch een bevestigingsmail toegestuurd waarin de afhaaldag en de locatie vermeld staat.

Klopt! Onze producten worden vers gesneden en vervolgens direct geportioneerd en vacuüm verpakt. Door onze snelle werkwijze en invriesmethode blijven alle goede eigenschappen van het verse vlees behouden voor de optimale smaakbeleving. Bekijk ontdooi tips.

Door middel van vacuüm verpakken wordt alle lucht (zuurstof) uit de verpakking gehaald en kunnen we het volgende garanderen: het vlees blijft langer houdbaar, de vleessappen blijven behouden, de verpakking is compact en past daardoor makkelijker in de vriezer en er zijn geen ongewenste geuren dankzij de luchtdichte verpakking.

Op al onze producten zit een label met de houdbaarheidsdatum en het bewaaradvies. Meer informatie.

We hebben voor al onze producten heldere recepten op onze site geplaatst die bestaan uit gemakkelijk te volgen stappen en foto’s. We hebben verschillende bereidingswijzen beschreven voor elk product dus je kunt zelf kiezen voor de koekenpan, oven of barbecue.

Zeker! Bijvoorbeeld over het bewaaradvies van vlees, hoe je het vlees optimaal kan laten ontdooien en hoe je het beste de barbecue aansteekt met direct of indirect vuur.

Volg ons vooral op social media waar we regelmatig tips delen of bekijk onze tips & tricks pagina.

De snelste en makkelijkste manier om ons te bereiken is via de Messenger knop rechtsonder in de website. Je kunt ons ook altijd bereiken op telefoon nummer:06-12822310 óf een e-mail sturen aan info@vleesfanaat.nl en dan helpen we je verder!