1. Kies het vlees

Ons aanbod is bescheiden en handgeselecteerd zodat we de hoogste kwaliteit kunnen bieden. We ontwikkelen zelf de bijbehorende kruiden en recepten zodat we de ultieme smaakbeleving kunnen garanderen.

We hebben bijzondere producten beschikbaar zoals de Angus Picanha en zuiver Hollands lamsvlees, maar ook ambachtelijke kalfsschnitzels en onze rustieke barbecueworstjes mogen niet ontbreken.

Alle producten zijn vers ingevroren zodat je thuis altijd een heerlijk stuk vlees tot je beschikking hebt.

Bekijk alle vleesproducten

2. Kruiden en rubs

De VleesFanaat kruiden, rubs en sauzen zijn van eigen receptuur die we hebben geperfectioneerd voor jou. Op de productpagina van het stuk vlees dat je wilt kopen kun je zien welke kruiden, rubs of sauzen er perfect bij passen. Zo ben je gegarandeerd van de ultieme smaakbeleving!

Onze kruiden en rubs zitten in gesealde strooibusjes zodat je gemakkelijk de juiste hoeveelheid kunt doseren.

Of je nu op zoek bent naar een specerijenmix voor lamsvlees, kruiden voor rundvlees of een rub voor spareribs, wij hebben het voor je!

Bekijk kruiden en rubs

3. Bestellen en betalen met iDeal

Als je klaar bent met shoppen bij VleesFanaat kun je een bestelling plaatsen en veilig betalen via iDeal.

Je krijgt ook de keuze tussen gratis bezorging in de Gemeente Oss en omstreken of afhalen bij onze locatie in Lith (Noord-Brabant).

4. Bezorgen of afhalen op locatie

Bezorgen

Gratis bezorging in de Gemeente Oss en omstreken! Bestellingen vanaf €50,- bezorgen we op dinsdag en donderdagavond.

Als je op maandag of woensdag vóór 23:59 uur bestelt kun je kiezen voor bezorging de volgende dag tussen 18:00 en 20:30 uur.

Afhalen

Liever gezellig bij ons afhalen? Je kunt kiezen voor afhalen op zaterdag tussen 10:00 en 12:00 in Lith. Zorg dat je de e-mailbevestiging op je telefoon kunt laten zien en neem een diepvriestas mee zodat jouw bestelling goed bevroren blijft op weg naar huis.

5. Heerlijke en gemakkelijke recepten

Vlees bereiden leer je niet uit een boekje, dat leer je door het zelf te doen. Het is een emotie, een beleving waar je mee bezig moet zijn om het te ervaren. Uit een boek of van een scherm kun je niet proeven of ruiken. Alleen door het zelf te doen ga jij deze uitdaging aan en daar gaan wij je bij helpen!

Wij hebben voor al onze producten heerlijke recepten ontwikkeld die gemakkelijk te volgen zijn aan de hand van foto’s en instructies. Hierdoor kun je thuis genieten van het beste vlees en de ultieme smaakbeleving.

Bekijk VleesFanaat recepten

6. Genieten!

De laatste stap is uiteraard genieten van je heerlijke creatie! Met de producten van VleesFanaat en de inbegrepen bereidingswijze zul je echt gaan genieten van de optimale smaakbeleving.

We zien je graag nog eens terug bij VleesFanaat, maar daar hebben we alle vertrouwen in. Wil je ons helpen door een review achter te laten? Dat kan op de productpagina, maar je kunt ons ook mailen op review@vleesfanaat.nl.

Stuur ons vooral ook foto’s van je creaties! Die kunnen we dan plaatsen op onze social media of onze review pagina. Tot snel!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt jullie bezorging?

Gratis bezorging in Gemeente Oss en omstreken! Bestellingen vanaf €50,- bezorgen we op dinsdag en donderdagavond.

Als je op maandag of woensdag vóór 23:59 uur bestelt kun je kiezen voor bezorging de volgende dag tussen 18:00 en 20:30 uur. Meer informatie.

Voor vrijdag 23:59 uur besteld betekent dat je jouw bestelling kunt ophalen op zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Meer informatie.

Dat kan zeker, maar om teleurstelling te voorkomen kun je beter een bestelling plaatsen via onze webshop, vóór vrijdag 12:00 uur. Dan zorgen wij dat je bestelling compleet klaarligt de volgende ochtend op zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur!

Ons afhaalpunt bevindt zich in Lith, Noord-Brabant. Na het plaatsen van een bestelling via de webshop krijg je automatisch een bevestigingsmail toegestuurd waarin de afhaaldag en de locatie vermeld staat.

Klopt! Onze producten worden vers gesneden en vervolgens direct geportioneerd en vacuüm verpakt. Door onze snelle werkwijze en invriesmethode blijven alle goede eigenschappen van het verse vlees behouden voor de optimale smaakbeleving. Bekijk ontdooi tips.

Door middel van vacuüm verpakken wordt alle lucht (zuurstof) uit de verpakking gehaald en kunnen we het volgende garanderen: het vlees blijft langer houdbaar, de vleessappen blijven behouden, de verpakking is compact en past daardoor makkelijker in de vriezer en er zijn geen ongewenste geuren dankzij de luchtdichte verpakking.

Op al onze producten zit een label met de houdbaarheidsdatum en het bewaaradvies. Meer informatie.

We hebben voor al onze producten heldere recepten op onze site geplaatst die bestaan uit gemakkelijk te volgen stappen en foto’s. We hebben verschillende bereidingswijzen beschreven voor elk product dus je kunt zelf kiezen voor de koekenpan, oven of barbecue.

Zeker! Bijvoorbeeld over het bewaaradvies van vlees, hoe je het vlees optimaal kan laten ontdooien en hoe je het beste de barbecue aansteekt met direct of indirect vuur.

Volg ons vooral op social media waar we regelmatig tips delen of bekijk onze tips & tricks pagina.

De snelste en makkelijkste manier om ons te bereiken is via de Messenger knop rechtsonder in de website. Je kunt ons ook altijd bellen op telefoon nummer: 06-12822310 óf een mail sturen aan info@vleesfanaat.nl en dan helpen we je verder!